Hieronder vind je de bronnen die gebruikt zijn bij serie 4, biologie. Zo kun je zelf ook meer lezen over deze onderwerpen.

Afbeeldingen serie 4, biologie

Alle afbeeldingen in het lesmateriaal van serie 4 komen uit de collectie van Unsplash, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen voor de website via Pexels en Unsplash. Logo Woordenaars door vanStijl.

Copyright Woordenaars

Al het materiaal van Woordenaars valt onder een Creative Commons-licentie: de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie. Dit betekent dat je vrij bent om de teksten en aanpak van Woordenaars te gebruiken, delen en bewerken, onder de volgende voorwaarden: 1) naamsvermelding (Woordenaars/Michelle van Dijk), 2) gebruik het materiaal niet commercieel, en 3) maak een eventuele bewerking onder dezelfde voorwaarden beschikbaar, dus ook volgens de principes van een Creative Commons-licentie.

Let op: Woordenaars is een geregistreerd merk en het logo van Woordenaars is wél auteursrechtelijk beschermd. Als je nieuw materiaal maakt, noem Woordenaars dan wel als inspiratiebron, maar gebruik niet het merk en logo voor jouw materiaal.